Sieradenparty

De sieraden van Kettingatelier.nl zijn ook te koop via sieradenparty’s. Lijkt het je leuk om een gezellige middag of avond met vriendinnen te organiseren? Kettingatelier.nl komt dan bij je langs met de gehele collectie. De party duurt ongeveer 2 uur en het minimum aantal deelnemers is 4 personen.

GlashangersKettingatelier vertelt over de sieraden en vervolgens kun je rustig de tijd nemen om de sieraden te bekijken en te passen. De ideale manier om een passend sieraad bij je outfit te zoeken! Tip: Neem bijv. het kledingstuk mee waar je een speciale ketting bij zoekt.
De sieraden die gekocht worden kunnen gelijk meegenomen worden. Zoek je een sieraad in een andere kleur, maat of ontwerp?
Geen probleem, Kettingatelier past het sieraad aan of maakt een nieuwe naar jouw wens. Sieraden die niet op de party kunnen worden aangepast, worden binnen twee weken afgeleverd bij de gastvrouw.

sieradenDe gastvrouw dient te zorgen voor een hapje en een drankje. Voor haar gastvrijheid ontvangt de gastvrouw 10% van het totaalbedrag dat op de party aan sieraden verkocht is aan korting op haar aankopen tijdens de sieradenparty.

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Workshops

workshop sieraden maken Kettingatelier.nl geeft ook workshops!

Wil je ook zo’n mooi sieraad, maar dan zelf gemaakt? Wil je een keer wat anders doen met een personeelsfeest?
Of zoek je een origineel idee voor een vrijgezellenavond? Lees verder...

Nieuws

  • De cadeaubonnen zijn weer op voorraad!!! Super leuk om cadeau te doen!

  • Volg ons op Twitter en Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes rondom nieuwe ontwerpen en activiteiten.

Webshop

Webshop
Neem een kijkje in de nieuwe webshop voor de laatste ontwerpen.

Zit je kleur er niet tussen? Neem dan contact met ons op.