Algemene Voorwaarden

Met het plaatsen van een bestelling in de webshop van Kettingatelier.nl verklaart u dat u akkoord gaat met deze leveringsvoorwaarden.

Belangrijk

De producten van Kettingatelier.nl worden gefotografeerd waardoor deze iets lichter of donkerder kunnen overkomen. Houd hier rekening mee voordat u een aankoop doet.

Bestellen en betalen

Als u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u via de e-mail een orderbevestiging. Wacht dus even met betalen tot dat u een orderbevestiging heeft ontvangen.

Betaling vooraf

Zodra het verschuldigde bedrag (inclusief verzendkosten) op de bankrekening van Kettingatelier.nl is bijgeschreven, wordt uw bestelling zo snel mogelijk via TNT post verzonden. Overeenkomsten die binnen 14 dagen niet zijn betaald, komen automatisch te vervallen.

Zelf afhalen

Om te besparen op de verzendkosten kunt u de bestelling ook zelf (op afspraak) afhalen.

Verpakking- en verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van uw bestelling. Alle producten worden verstuurd in een beschermde verpakking. Mocht er toch iets mis gaan tijdens het verzenden (zoekraken of beschadigingen) dan kan de eventuele schade niet verhaald worden op Kettingatelier.nl.

Klachten

Neem binnen 48 uur contact op. Dit kan schriftelijk, per e-mail of telefonisch. Kettingatelier.nl zal er alles aan doen om tot een passende oplossing te komen.

Privacyverklaring

Uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld. Deze zullen niet worden doorverkocht en niet ter beschikking worden gesteld aan derden.

Overig

Kettingatelier.nl behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.

Workshops

workshop sieraden maken Kettingatelier.nl geeft ook workshops!

Wil je ook zo’n mooi sieraad, maar dan zelf gemaakt? Wil je een keer wat anders doen met een personeelsfeest?
Of zoek je een origineel idee voor een vrijgezellenavond? Lees verder...

Nieuws

  • De cadeaubonnen zijn weer op voorraad!!! Super leuk om cadeau te doen!

  • Volg ons op Twitter en Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes rondom nieuwe ontwerpen en activiteiten.

Webshop

Webshop
Neem een kijkje in de nieuwe webshop voor de laatste ontwerpen.

Zit je kleur er niet tussen? Neem dan contact met ons op.